• Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå

Hatt UV Sr grå

Réf :
8301448
Le plus produit
Hatt för att skydda sig mot sol i och vid sidan av vattnet. Åtdragningssystemet och det snabbtorkande materialet gör hatten perfekt för alla vattensporter.
Send your feedback
129,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Solskydd
Profilter SPF 50 + även i vått tillstånd. Blockerar minst 95% UV.
Torkhastighet
Snabbtorkande material

EGENSKAPER

Typ av skydd
UV-skydd
Form
hatt;
Storlek L
Huvudomkrets 60 cm
Composition
Huvudtyg: 100% polyamid
Approuvé par
Tygets solskydd har fastställts genom laboratorietest av våra ingenjörer. Vår produktchef har testat och godkänt hatten i verkliga förhållanden: på stranden, i surf, i stand up paddle och i båt
Test lab terrain
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Tribords huvudsäte för tillverkning liger vid Bidassoa i Hendaye. Detta hjälper oss tillverka produkter i kontakt med användarna i den marina miljön.
gjord för
personer som ägnar sig åt vattensport ibland. att skydda sig mot sol i vattnet och intill.
Garantie
2 years
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Skölj noga i sötvatten efter användning. Låt ej soltorka.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

UV-skyddande material
Tyget i TRIBORDS UV-topp blockerar minst 98% av UVB och 95% av UVA (SPF 50+). Det kan användas både i vattnet och på stranden för olika vattensporter.
Ger stöd
Hatt med 2 typer av hakremmar: - En hakrem i neopren, utformad för att sitta väl även i extremt väder i eller intill vattnet (surfing, segling, stand up paddle m.m.) - En snodd för lugnare turer eller promenader vid strandkanten.
Snabbtorkande
Snabbtorkande material
PROFILTER:
Klicka här för att <a href="http://www.tribord.com/user_guides/-user-guide-.pdf" target="_blank"> LADDA NER den kompletta manualen</a>
Vad innebär SPF 50?
SPF är ett standardiserat världsomfattande solskyddsindex (skyddsfaktor mot ultraviolett strålning). Det fastställer nivån av solskydd i ett tyg och mer exakt hur mycket UV-strålning det släpper igenom. För att leva upp till standarden måste det blockera minst 95% av UV-strålningen. . SPF 40 betyder att tyget blockerar 95% UVB och 97% UVA. . SPF 50 betyder att tyget blockerar 95% UVB och 98% UVA. Det är alltså det mest effektiva solskyddet.
Storlek M
Huvudomkrets 58 cm
Storlek L
Huvudomkrets 60 cm
HAUT DE PAGE