• Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby

Solhatt UV-skydd Baby

Réf :
8356722
Le plus produit
Solhatt som skyddar de allra minsta från UV-strålar, även i vattnet.
Send your feedback
69,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Solskydd
PROFILTER SPF 50 +. Ger UV-skydd även när den är blöt.
Torkhastighet
Syntettextil som torkar snabbt.

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 100.0% Polyamid Foder : 100.0% Polyester
Approuvé par
De solskyddande materialen har laboratorietestats av våra ingenjörer. De motsvarar rådande standard: EN 13758-2. Vi testar samtliga material innan produktionen startas. Vi har även i egna testverktyg i våra laboratorier som komplementerar externa laboratorietest. Produkterna testas både våta och torra i laboratoriet samt i verkligt bruk.
Test lab terrain
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Materialen i våra produkter testas i laboratorium för att säkerställa god kvalitet och hållbarhet.
gjord för
skydda barnen på stranden.
Garantie
2 years
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Skölj noga i sötvatten efter användning. Låt ej soltorka.
Begränsningar i användningen
Endast de täckta partierna skyddas.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Solskydd
Även om hatten skyddar mot UV så måste man ta med andra faktorer i beräkningarna, som solens reflektering på vattenytan, värme, tid på dagen osv. Att bära hatten utesluter inte att: använda solglasögon och UV-skyddande topp, regelbundet ha på solkräm, få i sig tillräckligt med vätska osv.
Vad innebär SPF 50?
SPF är ett standardiserat världsomfattande solskyddsindex (skyddsfaktor mot ultraviolett strålning). Det fastställer nivån av solskydd i ett tyg och mer exakt hur mycket UV-strålning det släpper igenom. För att leva upp till standarden måste det blockera minst 95 % av UV-strålningen. SPF 50 betyder att tyget blockerar 95 % UVB och 98 % UVA.
UV-skyddande material
Tyget i TRIBORDS UV-plagg blockerar minst 98 % av UVB och 95 % UVA (SPF 50+). Garanterat effektivt skydd mot sol. Kan användas i och vid vattnet. Keramiska partiklar har integrerats i tygfibrerna för att göra plagget nötningsbeständigt, även efter många tvättar.
Skydda de minsta!
Barns hud är inte färdigutvecklad. Skyddssystemet utvecklas först i 3-årsåldern. Solens skadliga effekter blir 2-3 gånger starkare för barn än för vuxna. Det är därför av största vikt att skydda dem från solen.
HAUT DE PAGE