Badshorts REVA Dam

Réf :
8332009
Product plus point
Badshorts som täcer rumpan och övre delen av låren. Bekväm resårmidja och smickrande, vertikala sömmar. Perfekt för vattensport.
129,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Sitter väl
Shorts som sitter väl när du utövar vattensport
Täckande
Täcker rumpan, övre delen av låren och undre delen av magen.
Torkhastighet
Tillverkad i polymerbaserat tyg som torkar snabbt
Miljöpåverkan
Jämförelse av livscykeln: Bikiniöverdel Dam - sustainability.decathlon.com

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 80.0% Polyamid, 20.0% Elastan Foder : 100.0% Polyamid
Tests
Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög: Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
gjord för
vattensport
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tvätta plagget innan första användningen. Skölj plagget i rent vatten efter varje användningstillfälle. Tvätta i 30° med endast liten dos tvättmedel och utan sköljmedel.
Begränsningar i användningen
Avrådes från bruk i klorvatten.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kroppsform
För dig som vill täcka rumpa, lår och höfter utan att ge avkall på bekvämlighet har Tribord tillverat REVA. Dessa badshorts är tillverkade i mikrofiber och sitter tryggt och bra även när du håller på med olika vattensporter! Vertikala sömmar skapar en fin form och ger ett visuellt slankare intryck. Passar alla kroppar.
Bra passform i torrt och vått tillstånd
För att badplaggen ska sitta bra i vått tillstånd måste de göras åtsittande i torrt tillstånd, då elastanet tänjer ut sig i vatten. Se noga till att ta rätt storlek. Bikinin måste sitta tight i provhytten: det ska sitta åt och ge stöd. Elastanet tänjs ut något i vattnet.
En skala för jämfölrelse av produkternas miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan har beräknats utifrån dess levnadscykel och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). För mer info: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE