BIENTÔT ÉPUISÉ

Bikini trekant NAHIA Dam

Réf :
8331417
Product plus point
Bikiniöverdel med löpande trekanter som kan göras personligare genom att byta snöre i nacken (26 olika snören säljs separat). Kuporna sitter på ett brett band med spänne i ryggen. Lätt stöd.
99,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Stöder bysten
Lätt stöd. Perfekt för liten eller medelstor byst
Formande
Framhäver dina naturliga kurvor.
Torkhastighet
Tillverkad i polymerbaserat tyg som torkar snabbt.
Anpassning
Snörena i nacken kan bytas ut för att skapa egen stil. 26 olika snören.

EGENSKAPER

Typ
Bikiniöverdel
Form
Trekant
Vaddering
Nej
Byglar
Nej
Shape-effekt
Nej
Kollektion
Kan göras personligare
Composition
80% polyamid och 20 % elastan.
Tests
Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög. Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
gjord för
vattensport. Från 85B till 95E. OBS! Franska storlekar: motsvarar svensk storlek -15 (FRA 85B = SVE 70B).
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tvätta plagget innan första användningen. Skölj plagget i rent vatten efter varje användningstillfälle. Tvätta i 30° med endast liten dos tvättmedel och utan sköljmedel.
Begränsningar i användningen
Avrådes från bruk i klorvatten.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Gör bikinin personligare!
För att du ska kunna ha en unik bikini har Tribord skapat Nahia, som du kan göra personlig genom att byta snören. Med 26 olika kit i trendiga färger och mönster kan du ändra bikinin varje dag under sommaren! Välj överdel, välj underdel och sedan snören (1 kit = 4 snören = 2 snören för överdelen + 2 för underdelen). Oändligt många kombinationer - hitta den som passar just dig.
Kroppsform
Som en "snällare" variant av den typiska trekantsbikinin med flyttbara kupor, är dessa kupor fasta och håller sig på plats. Formen är nästan densamma och passar de flesta kroppar, men särskilt för liten eller medelstor byst. Kuporna är fästa på ett brett band som subtilt framhäver bysten. Snörena kan justeras och garanterar att bikinin sitter väl i vattnet: de kan även tas av och bytas ut för en ny stil!
Bra passform i torrt och vått tillstånd
För att badplaggen ska sitta bra i vått tillstånd måste de göras åtsittande i torrt tillstånd, då elastanet tänjer ut sig i vatten. Se noga till att ta rätt storlek. När du provar ditt badplagg ska det sitta tight. Elastanet tänjs ut något i vattnet.
HAUT DE PAGE