Bikinibehå Effy Svart

Réf :
8333234
Product plus point
Bikiniöverdel i bh-modell. Med inbyggda byglar som ger väldigt bra stöd och en fin urringning. Breda reglerbara axelband som ger komfort, spänne i ryggen. Fodrad.
129,00 kr*

7 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Stabilitet
Design anpassad för mindre vågor (skum)
Stöder bysten
Byglarna och de reglerbara axelbanden ger utmärkt stöd
Formande
Ger en fin rundad urringning. Passar alla byststorlekar.
Torkhastighet
Tillverkad i polymerbaserat tyg som torkar snabbt
Miljöpåverkan
Jämförelse av livscykel: Bikiniöverdel Dam - sustainability.decathlon.com

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 80.0% Polyamid, Huvudmaterial : 20.0% Elastan Foder : 76.0% Polyamid, Foder : 24.0% Elastan
Tests
Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög: Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
gjord för
vattensport och strandliv.Passar för stand up paddle och snorkling.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tvätta plagget innan första användningen. Skölj plagget i rent vatten efter varje användningstillfälle. Tvätta i 30° med endast liten dos tvättmedel och utan sköljmedel.
Begränsningar i användningen
Avrådes från bruk i klorvatten.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Du som surfar då och då
Du är nybörjare eller surfar ett par gånger om året. Du surfar i mindre vågor eller skum. Du surfar för att ha roligt. Du faller ofta men inte hårt. Vi har ett stort sortiment av badkläder för dig som surfar då och då.
kroppsform
Feminin bh-modell som ger en fin urringning och en rund och fyllig byst. Bikiniöverdelen EFFY har bågar som rundar brösten och som ger perfekt stöd. Breda, bekväma och reglerbara axelband. Platt spänne i ryggen. Medelhög urringning, anpassad främst för medel-stor byst.
Byglar
Ger optimalt stöd. Beroende på bygelns form kan man använda produkten på olika sätt med mer eller mindre täckt urringning.
Bra passform i torrt och vått tillstånd
För att du ska känna dig bekväm i vattnet är våra modeller tighta i torrt tillstånd - eftersom de töjer sig när de blir våta. Se noga till att ta rätt storlek. När du provar ditt badplagg ska det sitta tight. Elastanet tänjs ut något i vattnet.
En skala för jämförelse av produkternas miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan har beräknats utifrån dess levnadscykel och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). För mer info: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE