BIENTÔT ÉPUISÉ

Bikiniöverdel halterneck BAHIA ISLAND Dam

Réf :
8331350
Product plus point
Bikiniöverdel i halterneckmodell, för en sportig och feminim look. Kuporna är fästa på ett brett band vilket ger stöd för bysten. Fin urringning. Knyts i nacken, spänne i ryggen. Fodrad.
149,00 kr*

3 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Stabilitet
Anpassad för att användas i vågor på under en meter
Stöder bysten
Bra stöd. Passar alla kroppstyper och byststorlekar
Formande
Kuporna är fästa på ett brett band som naturligt lyfter fram bystens form.
Torkhastighet
Tillverkad i polymerbaserat tyg som torkar snabbt
Miljöpåverkan
Jämförelse av livscykel: Bikiniöverdel Dam - sustainability.decathlon.com

EGENSKAPER

Typ
Bikiniöverdel
Form
Halterneck
Vaddering
Nej
Bygel
Nej
Shape-effekt
Nej
Kollektion
ISLAND
Tests
Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög. Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
gjord för
vattensport. Från 85B till 95E. OBS! Franska storlekar: motsvarar svensk storlek -15 (FRA 85B = SVE 70B).
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tvätta plagget innan första användningen. Skölj plagget i rent vatten efter varje användningstillfälle. Tvätta i 30° med endast liten dos tvättmedel och utan sköljmedel.
Begränsningar i användningen
Avrådes från bruk i klorvatten.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Du som surfar regelbundet
Regelbunden surfning. När du surfar ror du till line up och gör en duck dive om du använder shortboard och en turtle roll om du använder en longboard på vågor under en meter. Du ramlar ofta och van vid att vara under vatten. Dina badkläder bör motsvara din surfnivå för att hålla sig på plats. Vi har tagit fram ett sortiment för att du ska hitta rätt kläder för just din nivå.
Varierande inlägg
Kuporna är fästa på ett brett band vilket ger extra stöd. Den feminina och relativt täckande halterneckmodellen framhäver bysten på ett fint sätt. Med bandet runt nacken kan du lätt reglera hur hårt den sitter åt. Spänne i ryggen som sitter stadigt. Passar bra för dig med medelstor eller stor byst.
Bra passform i torrt och vått tillstånd
För att badplaggen ska sitta bra i vått tillstånd måste de göras åtsittande i torrt tillstånd, då elastanet tänjer ut sig i vatten. Se noga till att ta rätt storlek. När du provar ditt badplagg ska det sitta tight. Elastanet tänjs ut något i vattnet.
En skala för jämförelse av produkternas miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan har beräknats utifrån dess levnadscykel och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). För mer info: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE