Bikiniöverdel trekantsmodell MAE Dam

Réf :
8331433
Product plus point
Bikiniöverdel i trekantsmodell som kan justeras till att täcka mer eller mindre. Justerbar i rygg och nacke. Förstärkta resårkanter. Lätt stöd. Helfodrad.
39,00 kr*

8 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Stabilitet
Design anpassad för mindre vågor (skum)
Stöder bysten
Lätt stöd för liten eller medelstor byst.
Torkhastighet
Tillverkad i polymerbaserat tyg som torkar snabbt
Miljöpåverkan
Jämförelse av livscykel: Bikiniöverdel Dam - sustainability.decathlon.com

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 82.0% Polyamid, Huvudmaterial : 18.0% Elastan Foder : 100.0% Polyester
Tests
Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög: Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
gjord för
vattensport och strandliv.Passar för stand up paddle och snorkling.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tvätta plagget innan första användningen. Skölj plagget i rent vatten efter varje användningstillfälle. Tvätta i 30° med endast liten dos tvättmedel och utan sköljmedel.
Begränsningar i användningen
Avrådes från bruk i klorvatten.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Du som surfar då och då
Du är nybörjare eller surfar ett par gånger om året. Du surfar i mindre vågor eller skum. Du surfar för att ha roligt. Du faller ofta men inte hårt. Vi har ett stort sortiment av badkläder för dig som surfar då och då.
kroppsform
Trekantsbikinin är en riktig klassiker som passar de flesta kroppsformer. Passar särskilt väl för liten eller medelstor byst. Väldigt bekväm med knytning i nacken och ryggen, de justerbara triangelkuporna gör att du lätt kan välja täckningsgrad. Konstruktionen och de mjuka materialen gör produkten mycket bekväm.
Justerbar
Fördelen med löpande trekanter är att du kan anpassa täckningsgraden efter din byststorlek.
Fodring
Den här bikiniöverdelen är helfodrad för att inte bli genomskinlig i vått tillstånd.
Bra passform i torrt och vått tillstånd
För att du ska känna dig bekväm i vattnet är våra modeller tighta i torrt tillstånd - eftersom de töjer sig när de blir våta. Se noga till att ta rätt storlek. Bikinin måste sitta tight i provhytten. Elastanet tänjs ut något i vattnet.
En skala för jämförelse av produkternas miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan har beräknats utifrån dess levnadscykel och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). För mer info: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE