BIENTÔT ÉPUISÉ

Bikiniöverdel trekantsmodell MAE ISLAND Dam

Réf :
8332227
Product plus point
Bikiniöverdel med löpande trekanter. Justerbar i rygg och nacke. Resårkanter för att sitta bättre. Lätt stöd med urtagbara inlägg. Foder och rynkning.
129,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Stöder bysten
Lätt stöd för liten eller medelstor byst.
Formande
De löstagbara inläggen och den lätt veckade tygytan formar bysten fint
Torkhastighet
Tillverkad i polymerbaserat tyg som torkar snabbt.

EGENSKAPER

Typ
Bikiniöverdel
Form
Trekant
Vaddering
Ja
Bygel
Nej
Shape-effekt
Nej
Kollektion
ISLAND
Composition
Badkläder i sammansatt material: - 80 % polyamid och 20 % elastan för COLOR BLOCK och ISLAND - 86% polyester och 14% elastan för FJORD, HONOLUA, KALAO, PHOENIX, PEPSYDOTS och PALMS - 87% polyamid och 13% elastan för ROSA
Tests
Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög. Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
gjord för
vattensport. från 36 till 46.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tvätta plagget innan första användningen. Skölj plagget i rent vatten efter varje användningstillfälle. Tvätta i 30° med endast liten dos tvättmedel och utan sköljmedel.
Begränsningar i användningen
Avrådes från bruk i klorvatten.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kroppsform
Trekantsbikinin är en riktig klassiker som passar de flesta kroppsformer. Den ger ett lättare stöd och passar därför bäst för liten eller medelstor byst. Mycket bekväm med snörning i nacke och rygg och trekanter som kan justeras till att täcka mer eller mindre. De löstagbara inläggen formar bysten fint. Utformningen och det mjuka materialet bidrar också till att göra överdelen extra bekväm.
Vaddering
Vadderingen formar och framhäver bysten utan skavande sömmar. Tribord har satt din komfort i fokus genom att förse de flesta av våra bikiniöverdelar med vaddering. Ibland är vadderingen utformad som löstagbara inlägg och du kan då välja att lägga till eller ta bort en halv storlek.
Modell med löstagbara inlägg
Med den löstagbara vadderingen kan du lägga till eller dra av en halv storlek. Med bandet runt nacken kan du lätt reglera hur hårt den sitter åt för bästa komfort. Bandet som knyts i ryggen ger stöd för underdelen av bysten och du kan anpassa den efter din kroppsform.
Justerbar
Fördelen med löpande trekanter är att du kan anpassa täckningsgraden efter din byststorlek.
Fodring
Den här bikiniöverdelen är helfodrad för att inte bli genomskinlig i vått tillstånd.
Bra passform i torrt och vått tillstånd
För att badplaggen ska sitta bra i vått tillstånd måste de göras åtsittande i torrt tillstånd, då elastanet tänjer ut sig i vatten. Se noga till att ta rätt storlek. När du provar ditt badplagg ska det sitta tight. Elastanet tänjs ut något i vattnet.
HAUT DE PAGE