BIENTÔT ÉPUISÉ

Bikiniunderdel knytmodell SOFY MAHE Dam

Réf :
8331518
Product plus point
Bikiniunderdel i knytmodell med resårkant för att sitta bättre. Visar mycket hud, ger visuellt längre ben. Liten täckyta. Helfodrad.
59,00 kr*

12 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Stabilitet
Design anpassad för mindre vågor (skum)
Sitter väl
Lätt att justera med knytbanden i sidorna.
Täckande
Liten täckyta. Visar mycket hud.
Torkhastighet
Tillverkad i polymerbaserat tyg som torkar snabbt
Miljöpåverkan
Jämförelse av livscykel: Bikiniöverdel Dam - sustainability.decathlon.com

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 82.0% Polyamid, Huvudmaterial : 18.0% Elastan Foder : 100.0% Polyester
Tests
Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög: Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
gjord för
vattensport och strandliv.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tvätta plagget innan första användningen. Skölj plagget i rent vatten efter varje användningstillfälle. Tvätta i 30° med endast liten dos tvättmedel och utan sköljmedel.
Begränsningar i användningen
Avrådes från bruk i klorvatten.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Du som surfar då och då
Du är nybörjare eller surfar ett par gånger om året. Du surfar i mindre vågor eller skum. Du surfar för att ha roligt. Du faller ofta men inte hårt. Vi har ett stort sortiment av badkläder för dig som surfar då och då.
Varierande inlägg
Passar perfekt med en trekantsöverdel! Ett måste i sommargarderoben. Med hög benskärning som visuellt förlänger benen. Låg trosmodell som passar alla kroppsformer. Snörena i sidan kan dras åt för att trosan ska sitta bättre i vattnet.
Fodring
Helfodrad bikiniunderdel, blir inte genomskinlig när den är blöt.
Justerbar
Du justerar snabbt och enkelt trosan efter din kroppsform med knytbanden i sidorna.
Bra passform i torrt och vått tillstånd
För att badplaggen ska sitta bra i vått tillstånd måste de göras åtsittande i torrt tillstånd, då elastanet tänjer ut sig i vatten. Se noga till att ta rätt storlek. Badplagget ska sitta tight när du provar det: det ska sitta åt och ge stöd. Elastanet tänjs ut något i vattnet.
En skala för jämförelse av produkternas miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan har beräknats utifrån dess levnadscykel och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). För mer info: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE