BIENTÔT ÉPUISÉ

Boardshorts med resårmidja TANA Dam

Réf :
8331541
Product plus point
Korta boardshorts i dammodell. Bärs över baddräkten för alla vattenaktiviteter. Resårmidja med dekorativ snodd. Vattenavstötande tyg som torkar snabbt.
99,00 kr*

4 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Formar sig efter kroppen
Vid passform som räcker till halva låret.
Användarkomfort
Badshorts med resårmidja
Vattenfrånstötande egenskap
Vattenavstötande tyg som torkar snabbt.

EGENSKAPER

Typ
badshorts
Form
Korta shorts
Kollektion
Basplagg
Tests
Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög. Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
gjord för
vattensport.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tvätta shortsen efter köpet. Skölj plagget i rent vatten efter varje användningstillfälle. Tvätta i 30° med endast liten dos tvättmedel och utan sköljmedel.
Begränsningar i användningen
Avrådes från bruk i klorvatten.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Du som surfar då och då
Du är nybörjare eller surfar ett par gånger om året. Du surfar i mindre vågor eller skum. Du surfar för att ha roligt. Du faller ofta men inte hårt. Vi har ett stort sortiment av badkläder för dig som surfar då och då.
kroppsform
Modell som passar alla kroppsformer och är perfekt för vattensporter som t.ex. stand up paddle. Halvlång modell som ger visuellt snygga ben. Dragsko som gör att de sitter bra även i vågor.
HAUT DE PAGE