Bumerang fyrbladig vänsterhänt

Réf :
8337614
Product plus point
Fyrbladig bumerang med särskilt stabil och långsam cirkelformad bana.
89,00 kr*

2 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Enkelhet
Bumerang med stabil och långsam bana
Avstånd
Kastlängd 22 till 25 meter. Fungerar med ingen till måttlig vind.
Aerodynamik
Framtagen för att vara lättfångad. Bra flygkraft med breda blad.

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 100.0% Polypropylen
Tests
Tribords bumerangsortiment har tagits fram i samarbete med en internationell mästare. Alla produkter har testats av experter för att fastställa den bäst anpassade formen för bumerangkastning.
gjord för
nybörjare från 12 års ålder. Finns som höger och vänster
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Rengör med trasa
Storage advice
Utsätt ej för hög värme
Begränsningar i användningen
Obs, använd bara i öppen terräng

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Mått
Längd: 14.5 cm. Trebladig bumerang i polypropylen. Tjocklek: 4 mm
Karaktäristik
Fyrbladig, strömlinjeformad bumerang. Cirkelformad, stabil och långsam bana gör bumerangen lätt att fånga. Ergonomi för bättre grepp. Urgröpt i änden för pekfingret. Breda blad för god bärkraft. Förlåtande. Bumerang som kan kastas i ingen eller måttlig vind.
Shape
Bumerang för tävlingsbruk, men som kan användas av de flesta. Bladen på den här fyrbladiga bumerangen är vinklade bakåt för en lägre, mer marknära bana.
Finns som höger och vänster
Som alla bumeranger har B-soft en attacksida och en flygsida. Därför kan en bumerang för högerhänta inte kastas av en vänsterhänt. Finns som höger och vänster. Attackkanten ska alltid vara fram enligt kastriktningen. På bumerangens baksida finns en markering för höger eller vänster
Hur kastar man en bumerang?
KASTA IVÄG BUMERANGEN MED FÄRGSIDAN MOT DIG. Ställ dig med ansiktet mot vinden. Placera bumerangen vinkelrätt mot marken. Vinkla den lätt ungefär 15 grader. Kasta bumerangen i en vinkel på 45 grader i förhållande till vinden. OBS: KASTA INTE IVÄG BUMERANGEN RAKT. Nybörjare kastar ofta iväg bumerangen rakt. På så sätt kastas den högt upp i luften för att sedan falla till marken.
Proffstricks!
För precisare kast bör du jobba med bladets vinkling. Vi råder dig att böja varje blad något för en kortare och mer marknära flygbana, särskilt i vindstilla väder. Vid starkare vindstyrka kan du knyta en liten gummisnodd i toppen på varje blad för att tynga ned den lite och bromsa den.
HAUT DE PAGE