Bumerang Trebladig Vänsterhänt

Réf :
8337615
Product plus point
Perfekt för inlärning! Kort kast för enklare infångning.
89,00 kr*

2 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Enkelhet
Kort flykt för att vara lätt att fånga
Avstånd
18 till 20 meter
Aerodynamik
Framåtböjda blad = lättfångad frisbee.

EGENSKAPER

Material
Plast
Composition
Huvudmaterial : 100.0% Polypropylen
Tests
Tribords bumerangsortiment har tagits fram i samarbete med en internationell mästare. Alla produkter har testats i bruk av experter för att fastställa den bäst anpassade formen för bumerangkastning.
gjord för
nybörjare från 8 års ålder. Finns som höger och vänster
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Rengör med trasa
Storage advice
Utsätt ej för hög värme
Begränsningar i användningen
Använd i öppet område.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Mått
Längd: 14 cm. Trebladig bumerang i polypropylen. Tjocklek: 4 mm
Egenskaper
Bumerangen tillverkades utifrån en särskilt effektiv och precis tävlingsbumerang. Vi ändrade formen för att göra den tillgänglig för fler. Bumerangens fart ändrades. Bladen har böjts något framåt för att ge bumerangen en stigande bana så att den blir lättare att fånga.
Shape
Bumerangen har föga profil för att vara enklare att använda för yngre. Fungerar bra i vindstilla förhållanden.
Finns som höger och vänster
Som alla bumeranger har B-soft en attacksida och en flygsida. Därför kan en bumerang för högerhänta inte kastas av en vänsterhänt. Finns som höger och vänster. Attackkanten ska alltid vara fram enligt kastriktningen. På bumerangens baksida finns en markering för höger eller vänster
Kasta en bumerang
KASTA IVÄG BUMERANGEN MED FÄRGSIDAN MOT DIG. Ställ dig med ansiktet mot vinden. Placera bumerangen vinkelrätt mot marken. Vinkla den lätt ungefär 15 grader. Kasta bumerangen i en vinkel på 45 grader i förhållande till vinden. OBS: KASTA INTE IVÄG BUMERANGEN RAKT. Nybörjare kastar ofta iväg bumerangen rakt. På så sätt kastas den högt upp i luften för att sedan falla till marken.
Proffstricks!
För precisare kast bör du jobba med bladets vinkling. Vi råder dig att böja varje blad något för en kortare och mer marknära flygbana, särskilt i vindstilla väder. Vid starkare vindstyrka kan du knyta en liten gummisnodd i toppen på varje blad för att tynga ned den lite och bromsa den.
HAUT DE PAGE