Dykregulator förstasteg balanserad INT SCD500

Réf :
8334038
Product plus point
Anatomiskt munstycke särskilt framtaget i samarbete med ortodontister. Ergonomisk utformning som kanaliserar flödet av luftbubblor vid kinderna.
1 699,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Munkomfort
Anatomiskt munstycke framtaget i samarbete med ortodontister.
Sikt
Ergonomiska sidovingar som kanaliserar flödet av luftbubblor vid kinderna.
Enkelt att andas
Ergonomiskt hölje som förhindrar ständigt flöde från regulatorn.
Monterbarhet/Demonterbarhet
Fästsystem på tuben INT.

EGENSKAPER

Composition
Struktur : 100.0% Mässing Chassi : 50.0% Polyamid 12, 21.0% Harts, 15.0% Polyuretan, 10.0% Rostfritt stål, 2.0% PVC (polyvinylklorid), 2.0% Mässing Ovandel i : 100.0% Silikon
Approved by
Alla SUBEAs dykvästar har tagits fram genom fälttäst (Statiska, dynamiska och biomekaniska test) med DAN Europe, specialist och konsult. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) är en icke vinstdrivet organisation för internationell medicinsk forskning som riktat in sig på hälsan hos dykare med lätt utrustning.
Tests
Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye - Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).
gjord för
vana dykare.Förstastegsregulator för äkta andningskomfort. Uppskattas vid djupare dykning.
Garanti
Tillgänglighet för reservdelar som är nödvändiga för produktens bruk: 2 år.
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Efter en särskilt intensiv period eller en längre periods inaktivitet rekommenderar TRIBORD en inspektion, eller en årlig service efter 100 dyktillfällen för att garantin ska gälla.
Storage advice
Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Begränsningar i användningen
Dykning kräver certifikation.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kompenserat första steg för bekvämare andning
Förstasteget för dykregulatorn Subea 500 har en extra kolv med vickande torn som främjar andningen oavsett djup. Man skiljer på 2 högtrycksutgångar (HP) och två lågtrycksutgångar (LP). Förstasteg som passar sportdykare och erfarna dykare.Slangen är 75 cm.
Andrasteget förenklar andningen
Ett andrasteg måste ersätta det naturliga sättet att andas med ett mekaniskt sådant. Om det är av hög kvalitet kan det kraftigt reducera stress och bidra till ökad säkerhet för dykaren genom att enklare tillgodose dennes syrebehov utan överflödig ansträngning. Inandningen blir behagligare med hydrodynamiska öppningar i korken.Exklusiv design på hylsa som hindrar ett ständigt flöde från regulatorn.
Utandning:Ökad synlighet och mindre ljud
Vid utandning kanaliseras luftbubblorna över kinderna så att ljudet inte stör dykaren och så att bubblorna inte passerar framför masken.
SUBEAS regulatorer: unikt ergonomiskt munstycke!
Regulatorerna har tillverkats för att ge utmärkt komfort i munnen med anatomiskt framtaget munstycke utvecklat i samarbete med ortodontister. Den unika formen på munstycket gör att det ligger väl i munnen tack vare de små vingarna mot gommen, stödet för tungan och en varierande tjocklek på materialet som följer käkens vinkling.
Vikt och längd för slang
Vikt förstasteg: 935 gram Vikt andrasteg: 200 gram Total vikt med slang: 1285 gram Slangens längd: 75 cm
Godkända dykregulatorer
Dykregulator från SUBEA-TRIBORD med balanserad ventilkolv är certifierade för att användas i tempererat vatten (temperaturer över +10 °C).
.
Använd aldrig lösningsmedel eller råolja för att rengöra eller smörja din dykregulator.Använd aldrig sprayflaska då gasen skadar plastmaterialet.
Kontroll av dykregulator
Subea råder dig att utföra en grundlig besiktning av dykregulatorn vartannat år, och en kontroll minste en gång om året.De två kontrolltesterna måste utföras i en godkänd SUBEA-verkstad. Du bör även utföra en kontroll efter en intensiv period m(över 100 dyk), eller om inte utrustningen använts under en längre tid. http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Förvaringsråd
Det är viktigt att du förvarar all dykutrustning långt från ozonkällor (gasspisar, elektriska motorer etc), och att dy skyddar dem från UV-strålar.Annars kan skarvarna skadas och detta kan påverka din säkerhet och dykregulatorns funktion.Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Produktgaranti
Produkterna från Subea-Tribord har 2-årsgaranti (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från köptillfället och 2 år framåt (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från tillfället då fel upptäcks för den lagstiftade garantin för dolda fel. Våra produkter tillverkas för användning på fritiden och inte för professionellt bruk. Garantin täcker inte skador som uppkommit efter olämpligt eller onormalt bruk.
Decathlons märke SUBEA
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! För mer information: www.subea.com
HAUT DE PAGE