• Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500
 • Dyregulator SUBEA 500

Dykregulator SUBEA 500

Réf :
8334038
Product plus point
Anatomiskt munstycke särskilt framtaget i samarbete med ortodontister. Ergonomisk utformning som kanaliserar flödet av luftbubblor vid kinderna.
1 699,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Munkomfort
Anatomiskt munstycke framtaget i samarbete med ortodontister. Bidensitet
Enkelt att andas
Ergonomisk konstruktion kanaliserar luftbubblor
Uthållighetsprestation
Förstastegsregulator för äkta andningskomfort. Uppskattas vid djupare dykning

EGENSKAPER

Composition
Struktur : 100.0% Mässing Chassi : 50.0% Polyamid 12, 21.0% Harts, 15.0% Polyuretan, 10.0% Rostfritt stål, 2.0% PVC (polyvinylklorid), 2.0% Mässing Ovandel i : 100.0% Silikon
Approved by
Alla dykvästar har tagits fram genom fälttäst (Statiska, dynamiska och biomekaniska test) med DAN Europe, specialist och konsult. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) är ett icke vinstdrivet organ för internationell medicinsk forskning som riktat in sig på hälsan hos dykare med lätt utrustning.
Tests
Vår tekniska partner: Planet Ocean. Ett 5-stjärnigt PADI-dykcenter med bas hos Tribord. Centret använder Tribords utrustning året runt. Teamet av dykinstruktörer deltar i att vidareutveckla Tribords produkter tillsammans med våra produktchefer, designers och ingenjörer. De utför både tester av prototyper och mer långsiktiga slitningstester. Till sin hjälp har de såväl nybörjare som avancerade dykare på dykcentret.
gjord för
vana dykare.Förstastegsregulator för äkta andningskomfort. Uppskattas vid djupare dykning.
Garanti
2 years
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Efter en särskilt intensiv period eller en längre periods inaktivitet rekommenderar TRIBORD en inspektion, eller en årlig service efter 100 dyktillfällen för att garantin ska gälla.
Storage advice
Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Begränsningar i användningen
Dykning kräver certifikation.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Enkel utandning
Ergonomisk utformning som kanaliserar flödet av luftbubblor vid kinderna. Inandningen blir behagligare med hydrodynamiska öppningar i korken.
SUBEAS regulatorer: unikt anatomiskt munstycke!
Regulatorerna har tillverkats för att ge utmärkt komfort i munnen med anatomiskt framtaget munstycke utvecklat i samarbete med ortodonter. Den unika formen på munstycket gör att det ligger väl i munnen tack vare de små vingarna mot gommen, stödet för tungan och en varierande tjocklek på materialet som följer käkens vinkling.
Andrasteget förenklar andningen
Ett andrasteg måste ersätta det naturliga sättet att andas med ett mekaniskt sådant. Om det är av hög kvalitet kan det kraftigt reducera stress och bidra till ökad säkerhet för dykaren genom att enklare tillgodose dennes syrebehov utan överflödig ansträngning. Inandningen blir behagligare med hydrodynamiska öppningar i korken.
Utandning: Ökad synlighet och mindre ljud
Vid utandning kanaliseras luftbubblorna över kinderna så att ljudet inte stör dykaren och så att bubblorna inte passerar framför masken.
Kompenserat första steg för bekvämare andning
Förstasteget för dykregulatorn Subea 500 har en extra kolv med vickande torn som främjar andningen oavsett djup. Man skiljer på 2 högtrycksutgångar (HP) och två lågtrycksutgångar (LP). Förstasteg som passar sportdykare och erfarna dykare.
Vatten1/3
Dykregulator från TRIBORD med icke balanserad ventilkolv är certifierade för att användas i kallt vatten (temperaturer under +10 °C). Dykregulator från TRIBORD med icke balanserad ventilkolv är certifierade för att användas i kallt vatten (temperaturer under +10 °C). Enligt norm EN 250 : 2014, i kallt vatten avses vattentemperaturer under + 10 °C.
Vatten 2/3
- Dykregulator för tempererat vatten: dykregulator för vattentemperaturer över + 10°C. - Dykregulator för kallt vatten: dykregulator för vattentemperaturer under + 10 °C, är godkända i ett certifieringstest i vattentemperatur +4°C. När utomhustemperaturen eller vattnets temperatur är under 10 °C, så anses dykningen vara "kallvattensdykning.".
Vatten 3/3
När utomhustemperaturen eller vattnets temperatur är under 5 °C, så anses dykningen vara "dykning i iskallt vatten.". Att dyka i iskallt vatten kräver specialutbildning, specialutrustning och utförs endast under vissa strikta förhållanden. Välj värmeisolerande utrustning med omsorg beroende på i vilken vattentemperatur du dyker.
Service: Eftermarknadsservice
http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau

You may also be interested in these products

HAUT DE PAGE