Dykväst SCD 100 stl XS

Réf :
8335089
Product plus point
Dykväst som passar både kvinnor och män och ger både komfort och rörelsefrihet!
1 599,00 kr*

2 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Formar sig efter kroppen
V-formade hängslena, patenterad modell, som passar både män och kvinnor.
Användarkomfort
Vaddering över ryggen som ger stötdämpning för tubernas tyngd.
Enkelhet
1 fästring vid axeln.2 stora sidofickor
Nötningsbeständig
Material: Ripstop 600d PES. Tyg i luftkammaren: Laminerad polyamid

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 100.0% Polyamid
Approved by
Alla SUBEAs dykvästar har tagits fram genom fälttäst (Statiska, dynamiska och biomekaniska test) med DAN Europe, specialist och konsult. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) är en icke vinstdrivet organisation för internationell medicinsk forskning som riktat in sig på hälsan hos dykare med lätt utrustning.
Tests
Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye - Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).
gjord för
dykning och dykarklubbar. Färgkoder för olika storlekar.
Garanti
Tillgänglighet för reservdelar som är nödvändiga för produktens bruk: 2 år.
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Efter en särskilt intensiv period eller en längre periods inaktivitet rekommenderar TRIBORD en inspektion, eller en årlig service efter 100 dyktillfällen för att garantin ska gälla.
Storage advice
Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Begränsningar i användningen
Dykning kräver certifikation.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Dykväst
Dykvästarna från SUBEA (tidigare Tribord) är en jackväst-modell: luftvolymen är fördelad över hela den yta som täcker kroppen, vilket ger hög flytbarhet och bättre stöd i vertikalt läge.
Dykväst i unisexmodell med V-formade hängslen, en patenterad modell.
Den unika formen på axelremmarna ger både rörelsefrihet och stöd åt armarna. Hängslena trycker inte hårt över bröstkorgen, vilket gör att modellen passar både för män och kvinnor.Axelremmarnas spännen gör dem lätta att justera efter dina mått.
Lättanvänd
Draganordningen för att tömma ventilen sitter framtill (över bröstet för den övre ventilen och över magen under den högra fickan för den låga ventilen).Ventilernas form ger bättre gripförmåga.Det är enkelt att justera flytbarheten.Sidofickornas öppningar har sänkts för att lättare komma åt.
Förstärkt stoppning i ryggen!
För ökad komfort har Tribords tillverkningsteam skapat en vaddering i ryggen på västen SUBEA för att dämpa trycket från dykflaskan.
Vikt och flytbarhet
Flytbarhet XS =80N/8l S =100N/10l M = 130N/13l L =165N/16,5l XL = 180N/18l Vikt: 3,14 kg i stl M/L.
Produktkomposition
Dykvästen SUBEA-TRIBORD är tillverkad i material av hög kvalitet som testats i havsvatten och i pool. Material: Ripstop 600d PES. Tyg i luftkammaren: PA210 med PU-laminering. Färgkodning för att enkelt välja rätt storlek (praktiskt för dykarklubbar!). XS: Vit rem S: röd rem M: gul rem L: blå rem XL: svart rem
Skötselråd
1/ Skölj noga av västen i rent vatten.Skölj av ventilerna och direct system noga. 2/ Töm dykvästen helt på vatten genom att dra i den nedre ventilens flärp.Se till så att inget vatten finns kvar i västens luftkammare.3/ Låt dykvästen hängtorka på galge i skydd från solljus. Kontrollera dykvästen regelbundet (minst en gång om året), för att se om förslitningar uppstått.Blås upp luftkammaren med munnen, vänta 12 timmar och kontrollera att luften inte gått ur.
Förvaringsråd
Det är viktigt att du förvarar all dykutrustning långt från ozonkällor (gasspisar, elektriska motorer etc), och att du skyddar dem från UV-strålar.Annars kan skarvarna skadas och detta kan påverka din säkerhet och dykregulatorns funktion.Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Kontroll av dykväst
Dykvästen måste genomgå en besiktning och ett geonomgående underhåll på ett auktoriserat Subea-center minst vartannat år, och oftare om du dyker regelbundet. Garantiservice: http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Decathlons märke SUBEA
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! För mer information: www.subea.com
HAUT DE PAGE