BIENTÔT ÉPUISÉ

Flytväst IZEBER Floating System Herr

Réf :
8309013
Product plus point
Västen som utsågs till den främsta klädesprodukten vid Oxylane Innovation Award kan du flyta enligt standard 50 N med samma värmeisolering och komfort som en vanlig väst.
449,00 kr399,00 kr*
Available price from 25/12/2016 and while stocks last on Decathlon

2 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Värmeisolering
Stoppningen ger värmeisolering motsvarande en vaddstoppning på 200g
Modularitet
Jackan kan vändas med den orange sidan utåt för att synas på långt håll.
Vattenfrånstötande egenskap
Ytan är behandlad för att vattnet ska rinna av.
Sikt
Orange sida med stora SOLAS-reflexlappar på axlarna enligt standard EN-471.
Rörelsefrihet
Kort modell med helt fria armar:. Exklusiv mjuk och lätt stoppning.
Miljöpåverkan
Plaggets livslängd: Ärmlös jacka

EGENSKAPER

Typ
Flytväst
Fördelar
Varm
Fördelar
Vattenfrånstötande
Fördelar
Vindjacka
Fördelar
Flyter
Composition
Yttertyg i 100 % polyamid. Stoppning i polyetylenfiber.
gjord för
dig som kustseglar ibland i regn och rusk.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Skölj noga av med sötvatten innan du stoppar undan dräkten en längre tid. Maskintvätt 30 grader. I maskin:. Låt hängtorka på galge. Torktumla ej.
Storage advice
Förvaras torrt och mörkt.
Begränsningar i användningen
Kräver att du kan simma.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Är flytegenskapen garanterad?
Västen uppfyller standard EN ISO 12402-5. Den har samma egenskaper som en flythjälp med 50 N. Kräver att användaren kan simma eller stabilisera sig för att hålla huvudet över vattnet.
Var är det för stoppning?
Stoppningen som ger flythjälp har tillverkats i polyeten. Materialet består av en blandning av mikrokulor och flagor för att ge utmärkt värmeskydd utan att försämra komfort eller mjukhet. Värmeskyddet uppmäts till clo mellan 2 och 6.
Vad innebär det att ett plagg är vattenfrånstötande?
Plagget har gjorts vattentät genom en ytbehandling. Behandlingen gör så att vatten glider på tygets yta utan att tränga in. Materialet suger alltså inte åt sig vatten utan förblir lätt och varmt. Behandlingen måste förnyas under plaggets livstid. Produkter för detta ändamål finns tillgängliga i våra varuhus.
Varför är det viktigt att plagget är vindtätt?
Det är viktigt att skydda sig mot vind både under aktivitet och vila, eftersom den kan kyla ner kroppen enormt mycket. . Vindavkylningsmetoden mäter hur temperaturen upplevs vid vind och kyla: Vid en temperatur på 5°C, med en vind på 30km/h, upplevs temperaturen som 0°C. Om lufttemperaturen är 0°C och vindstyrkan 40 km/h upplevs temperaturen vara -7°C. Plagget bromsar vindens avkylande effekt.
Vad är index clo?
Clo är en skala som mäter jackans värmeisolerande förmåga. Vid produkttest utsätts plagget för en temperatur nära kroppstemperaturen och en behärskad yttertemperatur. Clo anger plaggets förmåga att bevara kroppsvärmen inuti plagget. Ju högre index - desto bättre bevarar det tekniska materialet kroppsvärmen.
Skala för jämförelse av produkternas miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknades efter hela livscykeln utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). För mer info: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE