Hatt UV-skydd Junior

Réf :
8301458
Product plus point
Hatt med UV-skydd även i vattnet. Sitter stadigt med hakrem.
89,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Solskydd
PROFILTER SPF 50 +. UV-skydd även när den är blöt.
Sitter väl
Hatten har ett avtagbart åtdragningssystem i neopren.
Torkhastighet
Syntetmaterial som är snabbtorkande.

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 100.0% Polyamid
Approved by
De solskyddande materialen har laboratorietestats av våra ingenjörer. De motsvarar rådande standard: EN 13758-2. Vi testar samtliga material innan produktionen startas. Vi har även i egna testverktyg i våra laboratorier som kompletterar externa laboratorietest. Produkterna testas både våta och torra i laboratoriet samt i verkligt bruk.
Tests
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Materialen i våra produkter testas i laboratorium för att säkerställa god kvalitet och hållbarhet.
gjord för
skydda huvudet från sol på stranden. Skyddar även i vått tillstånd!
Garanti
2 years
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Skölj noga i sötvatten efter användning. Låt ej soltorka.
Begränsningar i användningen
Endast de täckta partierna skyddas.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

UV-skyddande material
Tyget i TRIBORDS UV-tröja blockerar minst 98 % av UVB och 95 % UVA (SPF 50+). Garanterat effektivt skydd mot sol. Kan användas i och vid vattnet. Keramiska partiklar har integrerats i tygfibrerna för att göra plagget nötningsbeständigt, även efter många tvättar.
Solskydd
Även om hatten skyddar mot UV så måste man ta med andra faktorer i beräkningarna, som solens reflektering på vattenytan, värme, tid på dagen osv. Att bära hatten utesluter inte att: använda solglasögon och UV-skyddande topp, regelbundet ha på solkräm, få i sig tillräckligt med vätska osv.
Ger stöd
Hatt med 2 typer av löstagbara hakremmar: .- Neoprensystem för att sitta väl även i extremt väder i eller intill vattnet (surf, katamaran, stand up paddle i vågorna...) - Ett snöre för lugnare turer eller promenader vid strandkanten
Vad innebär SPF 50?
SPF är ett standardiserat världsomfattande solskyddsindex (skyddsfaktor mot ultraviolett strålning). Det fastställer nivån av solskydd i ett tyg och mer exakt hur mycket UV-strålning det släpper igenom. För att leva upp till standarden måste det blockera minst 95% av UV-strålningen. SPF 50 betyder att tyget blockerar 95% UVB och 98% UVA.
Solskyddsguide
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE