• Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå
  • Hatt UV Sr grå

Hatt UV Sr grå

Réf :
8301448
Product plus point
Hatt för att skydda sig mot sol i och vid sidan av vattnet. Åtdragningssystemet och det snabbtorkande materialet gör hatten perfekt för alla vattensporter.
129,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Solskydd
PROFILTER SPF 50 +. Ger UV-skydd även när den är blöt.
Sitter väl
Hatten har ett avtagbart åtdragningssystem i neopren.
Torkhastighet
Polyestermaterial som torkar snabbt.

EGENSKAPER

Typ av skydd
UV-skydd
Form
hatt;
Storlek L
Huvudomkrets 60 cm
Composition
Huvudtyg: 100% polyamid
Approved by
Tygets solskydd har fastställts genom laboratorietest av våra ingenjörer. Vår produktchef har testat och godkänt hatten i verkliga förhållanden: på stranden, i surf, i stand up paddle och i båt
Tests
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Tribords huvudsäte för tillverkning liger vid Bidassoa i Hendaye. Detta hjälper oss tillverka produkter i kontakt med användarna i den marina miljön.
gjord för
personer som ägnar sig åt vattensport ibland. att skydda sig mot sol i vattnet och intill.
Garanti
2 years
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Skölj noga i sötvatten efter användning. Låt ej soltorka.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

UV-skyddande material
Tyget i TRIBORDS UV-tröja blockerar minst 98 % av UVB och 95 % UVA (SPF 50+). Garanterat effektivt skydd mot sol. Kan användas i och vid vattnet. Keramiska partiklar i materialets fibrer gör plagget slitstarkt och det håller även efter många tvättar.
Solskydd
T-shirten skyddar mot solens UV-strålar men speglingar på vattnet och sanden, värme, tidpunkt etc. måste också tas i beräkning.Att bära T-shirten med UV-skydd utesluter inte att:bära solglasögon, solhatt och regelbundet ha på solkräm och få i sig tillräckligt med vätska osv.
Ger stöd
Hatt med 2 typer av hakremmar: - Ett snöre för vindstilla väder och strandliv.- En neoprenrem som sitter stadigt för aktiviteter som SUP och surf på vågigt hav.
Vad innebär SPF 50?
SPF är ett standardiserat världsomfattande solskyddsindex (skyddsfaktor mot ultraviolett strålning). Det fastställer nivån av solskydd i ett tyg och mer exakt hur mycket UV-strålning det släpper igenom. För att leva upp till standarden bör det minst blockera 95 % UV-strålning. SPF 50 betyder att tyget blockerar 95 % UVB och 98 % UVA.
Guide för solskydd
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE