BIENTÔT ÉPUISÉ

Jacka vattentät och ventilerande RAINCOASTAL Herr

Réf :
8330272
Product plus point
Den här segeljackan är en äkta oljerock i nytt funktionsmaterial som är vattentätt, ventilerande och mjukt för att skydda mot regn och vind på kustseglingen och till vardags.
279,00 kr*

9 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Vattentäthet
3H i duggregn (> 4000 mm). 100 % vattentäta sömmar.Vattenavvisande.
Beständighet mot saltvatten
Dragkedja i formsprutad plast.
Andningsförmåga
Ytbeläggning som andas mycket väl (RET<12)
Fickor
3 fickor med blixtlås.(2 ytterfickor, 1 innerficka).
Vindtät
Membrantyg som skyddar från kalla vindar.
Miljöpåverkan
Jämförelse av livscykeln: Regntät seglarjacka - sustainability.decathlon.com

EGENSKAPER

Tests
Novadry återskapar ösregn i vädersimulator. 4 h i ösregn på 100L/H/m².
gjord för
segling i milt väder.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
maskintvätt 30°C. Avigsidan ut och stängda kardborrknäppningar. Skölj noga och centrifugera skonsamt. Låt torka på lina. Torktumla sällan och på lägsta temperatur så bevaras den vattenfrånstötande förmågan längre. För att plagget ska återfå sin ursprungliga vattenfrånstötande förmåga bör du stryka det på max 140°C, eller använda Tribords återimpregnerande spray.
Storage advice
Förvara ditt NOVADRY®-plagg torrt och undvik att placera det nära värmekälla typ element.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vattentäthet
- Tyg med ytbehandling - >4000 mm vattentryck. - 100 % vattentäta sömmar. Huvan kan justeras på flera sätt. - Justerbara muddar med kardborrband- Öppning i mitten med slag och regnkanal under dragkedjan för garanterad vattentäthet. Testad i duggregn (100m²L/H) under mer än 3 h.
ANDNINGSFÖRMÅGA
RET<12 : Tyg som andas väl För att fastställa plaggets ventilerande förmåga, mäts dess förmåga att evakuera fukt, vilket kallas RET (resistance to evaporative heat transfer). Test enligt norm ISO 11092. Det innebär plaggets kapacitet att föra bort fukt mot tygets utsida, som kroppen utsöndrar under ansträngning.
bekväm
Huvan kan justeras på 2 sätt.
Nötningsbeständighet
- Dragkedja i formsprutad plast som tål salthaltig miljö.
Att återaktivera plaggets vattenavvisande förmåga Steg 1 : innan tvätt
Stäng alla dragkedjor och slag, och ta bort eventuella delar som inte tål tvätt.Dra åt snoddar och resårremmar, och töm fickorna. Tvätta med avigsidan utåt.
Att återaktivera plaggets vattenavvisande förmåga Steg 2 : tvätt
Jackan kan tvättas i syntetprogram 30°eller 40°C med vanligt tvättmedel.Använd inte sköljmedel eller klormedel som kan skada plaggets tekniska egenskaper. Vik inte plagget för mycket när du lägger in den i tvättmaskinen, och fyll inte maskinen helt. Viktigt: välj ett rikligt sköljprogram eller gör en dubbel sköljning för att helt få bort resterna av tvättmedlet
Att återaktivera plaggets vattenavvisande förmåga steg 3 : torkning
Torkningen är av största vikt för att den vattenavvisande ytbehandlingen ska återaktiveras.Låt plagget lufftorka liggandes på en torkställning.Låt aldrig jackan torka över ett element. Låt sedan plagget torka i torktumlare i syntetprogram, endast på kort program i ca. 10-15 min.OBS! Plagget får absolut inte torkas under längre tid och överhettas.
Att återaktivera plaggets vattenavvisande förmåga
Om tvätt, ordentlig sköljning och torkningsprocessen utförts, och plaggets yta inte helt återfått sin vattenavvisande förmåga, kan du köpa en ytbehandlingsspray eller speciellt sköljmedel hos Decathlon.
Skala för jämförelse av produkternas miljöpåverkan
Miljöpåverkan för plagget räknas ut utifrån dess livslängd och andra indikatorer. En internationell skala; ABCDE, är framtagen för att du lätt ska kunna se vilken miljöpåverkan plagget har och jämföra olika produkter. Decathlon visar denna tabellskala för en bättre miljöpåverkan. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE