Munstycke dykregulator bidensitet Herr

Réf :
8334357
Product plus point
Munstycket är utvecklat i samarbete med ortodontister och du byter enkelt ut det gamla munstycket.Två olika tjocklekar på silikonet för att sitta bra mot tandköttet.
129,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Formar sig efter kroppen
Munstyckets form gör det enkelt att hålla kvar i munnen.
Munkomfort
Två olika densiteter på silikonmaterialet för en utmärkt komfort mot tandköttet.
Monterbarhet/Demonterbarhet
Passar till alla dykregulatorer. Säkras med en spännring.

EGENSKAPER

Composition
Struktur : 100.0% Silikon
Approved by
Alla SUBEAs dykvästar har tagits fram genom fälttäst (Statiska, dynamiska och biomekaniska test) med DAN Europe, specialist och konsult. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) är en icke vinstdrivet organisation för internationell medicinsk forskning som riktat in sig på hälsan hos dykare med lätt utrustning.
Tests
Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye - Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).
gjord för
tubdykaren som vill byta ut sitt munstycke till dykregulatorn.
Garanti
2 years

RÅD

Storage advice
Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Begränsningar i användningen
Dykning kräver dykcertifikat.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

SUBEAS regulatorer: unikt ergonomiskt munstycke!
Regulatorerna har tillverkats för att ge utmärkt komfort i munnen med anatomiskt framtaget munstycke utvecklat i samarbete med ortodontister. Den unika formen på munstycket gör att det ligger väl i munnen tack vare de små vingarna mot gommen, stödet för tungan och en varierande tjocklek på materialet som följer käkens vinkling.
Skötselråd
Använd aldrig lösningsmedel eller råolja för att rengöra eller smörja din dykregulator.Använd aldrig sprayflaska då gasen skadar plastmaterialet.
Produktgaranti
Produkterna från Subea-Tribord har 2-årsgaranti (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från köptillfället och 2 år framåt (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från tillfället då fel upptäcks för den lagstiftade garantin för dolda fel. Våra produkter är tillverkade för bruk på fritiden och inte i professionellt syfte. Garantin täcker inte skador som uppkommit efter olämpligt eller onormalt bruk.
Decathlons märke SUBEA
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA ? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! För mer information: www.subea.com
HAUT DE PAGE