BIENTÔT ÉPUISÉ

Munstycke för dykregulator monodensitet Herr

Réf :
8360058
Product plus point
Munstycket är utvecklat i samarbete med ortodontister och du byter enkelt ut det gamla munstycket.
39,00 kr*

2 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Munkomfort
Anatomiskt munstycke framtaget i samarbete med ortodontister.
Monterbarhet/Demonterbarhet
Passar till alla dykregulatorer. Säkras med en spännring.

EGENSKAPER

Composition
Chassi : 100.0% Silikon
Approved by
Vår tekniska partner: Planet Ocean, ett 5-stjärnigt PADI-dykcenter med bas hos Tribord. Centret använder Tribords utrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. De är med ända från idéstadiet tillsammans med våra produktchefer, designers och ingenjörer, till testen med prototyper och senare, längre tester, med hjälp av såväl nybörjardykare som instruktörer under utbildning.
Tests
Alla regulatorer har tagits fram genom fälttäst (Statiska, dynamiska och biomekaniska test) med DAN Europe, specialist och konsult.
gjord för
dykaren som dyker med tuber och vill byta ut sitt munstycke till dykregulatorn.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Efter en särskilt intensiv period eller en längre periods inaktivitet rekommenderar TRIBORD en inspektion, eller en årlig service efter 100 dyktillfällen för att garantin ska gälla.
Storage advice
Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Begränsningar i användningen
Dykning kräver certifikation.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

SUBEAS regulatorer: unikt anatomiskt munstycke!
Regulatorerna har tillverkats för att ge utmärkt komfort i munnen med anatomiskt framtaget munstycke utvecklat i samarbete med ortodontister. Den unika formen på munstycket gör att det ligger väl i munnen tack vare de små vingarna mot gommen, stödet för tungan och en varierande tjocklek på materialet som följer käkens vinkling.
Skötselråd
Efter en särskilt intensiv period eller en längre periods inaktivitet rekommenderar TRIBORD en inspektion, eller en årlig service efter 100 dyktillfällen för att garantin ska gälla.
Decathlons märke SUBEA
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! För mer information: www.subea.com
HAUT DE PAGE