Neoprentop+balaklava tubdykning 3/2.5 mm

Réf :
8330585
Product plus point
Vätdräktstop med huva 2.5mm för att justera värmeisoleringen.
349,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Värmeisolering
Våtdräktsväst 2.5mm för att kunna justera värmen.
Lätt att ta på/av sig
Snabb och enkel att ta på.
Rörelsefrihet
Ärmlös för ökad röreslefrihet.
Sikt
Grå rand över huvudet för att synas bra i vattnet.

EGENSKAPER

Composition
Skum : 100.0% Neopren Foder : 100.0% Polyamid
Approved by
Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye - Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).
Tests
Tillverkad och testad av våra team och vår tekniska partner i Hendaye (Frankrike).
gjord för
tubdykaren i kalla vattentemperaturer (10-18°C) och tempererat vatten (16-24°C)
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Skölj med sötvatten. Låt ej soltorka.
Storage advice
Låt torka i skydd från solljus och värmekällor.Häng på en bred galge så neoprenet behåller sin form.
Begränsningar i användningen
Simning

KOMPLETTERANDE INFORMATION

ändra tjocklek för att reglera värmen!
Kylan är dykarens värsta fiende! Därför bör man förse sig med ett värmande skydd anpassat till vattentemperaturen. För att slippa ha olika dräkter för olika temperaturer har systemet MODULAR utvecklat 5 produkter som kan kombineras på olika sätt beroende på temperaturen. Du kan justera värmeisoleringen genom att använda en huva, neoprentop, en top med inbyggd huva, en underdräkt i shortymodell(1mm), eller en shorty som bärs över våtdräkten (5mm).
Skötselråd
1) Skölj av våtdräkten noga efter varje användningstillfälle, insida och utsida 2) Använd ett bakteriedödande medel för att rengöra den 3) Skölj av i rent vatten 4) Torka på en bred galge i skydd från solljusSolen bleker tyget och sliter på neoprentyget. Blixtlåsen kan rengöras med en tandborste, och smörjas med silikonfett.
Luftutsläpp
Små perforeringar upptill på huvan för att släppa ut luft. Liten flik på insidan hindrar vatten från att tränga in genom hålen.
Decathlons märke SUBEA
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! För mer information: www.subea.com
HAUT DE PAGE