Neoprenväst dykning 2.5mm SCD 100

Réf :
8242306
Product plus point
En väst på 2,5 mm, för att öka skyddet du får från våtdräkten under dykning i tempererade vatten.
249,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Värmeisolering
Våtdräktsväst 2.5mm för värme.
Lätt att ta på/av sig
100% stretchig neopren. Utformad för att vara enkel att ta på och av.
Rörelsefrihet
Ärmlös för ökad röreslefrihet.

EGENSKAPER

Composition
Skum : 100.0% Neopren Foder : 100.0% Polyamid
Approved by
Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye - Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).
Tests
Tillverkad och testad av våra team och vår tekniska partner i Hendaye (Frankrike).
gjord för
tubdykaren, i vattentemperaturer mellan 16° - 24°.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Skölj med sötvatten. Låt ej soltorka.
Storage advice
Skydda från sol och fukt.
Begränsningar i användningen
Simning

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Ändra värme och tjocklek!
Kylan är dykarens värsta fiende! Därför bör man förse sig med ett värmande skydd anpassat till vattentemperaturen. För att slippa ha olika dräkter för olika temperaturer har systemet MODULAR utvecklat 5 produkter som kan kombineras på olika sätt beroende på temperaturen. Du kan justera värmeisoleringen genom att använda en huva, neoprentop, en top med inbyggd huva, en underdräkt i shortymodell(1mm), eller en shorty som bärs över våtdräkten (5mm).
Skötselråd
1) Skölj av våtdräkten noga efter varje användningstillfälle, insida och utsida 2) Använd ett bakteriedödande medel för att rengöra den 3) Skölj av i rent vatten 4) Torka på en bred galge i skydd från solljusSolen bleker tyget och sliter på neoprentyget. Blixtlåsen kan rengöras med en tandborste, och smörjas med silikonfett.
Decathlons märke SUBEA
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA ? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! För mer information: www.subea.com
HAUT DE PAGE