Slang till direct system på dykväst

Réf :
8334359
Product plus point
En mjuk och tålig slang till förstasteget på dykvästen.Slangen passar till alla förstasteg och alla modeller på dykvästar.
199,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Tålighet
Mjuk och slittålig slang.Längd: 65 cm
Modularitet
Passar till alla förstasteg och dykvästar.

EGENSKAPER

Approved by
Alla SUBEAs dykvästar har tagits fram genom fälttäst (Statiska, dynamiska och biomekaniska test) med DAN Europe, specialist och konsult. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) är en icke vinstdrivet organisation för internationell medicinsk forskning som riktat in sig på hälsan hos dykare med lätt utrustning.
Tests
Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye - Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).
gjord för
tubdykning.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Sköljes enbart med friskt vatten innan den läggs undan för en längre period.
Storage advice
Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Begränsningar i användningen
Dykning kräver dykcertifikat.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kontroll av dykregulator
Subea-Tribord råder dig att göra en grundlig kontroll av dykregulatorn vartannat år, och en genomgång varje år.Dessa två kontroller måste ske i en verkstad godkänd av Subea-Tribord. Du bör också utföra en kontroll efter en period med många dyk (över 100 dyk), eller om utrustningen inte använts under en lång period.
Skötselråd för dykregulator
Använd aldrig lösningsmedel eller råolja för att rengöra eller smörja din dykregulator.Använd aldrig sprayflaska då gasen skadar plastmaterialet.Använd silikonfett för fogarna så de håller längre.
Produktgaranti
Produkterna från Subea-Tribord har 2-årsgaranti (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från köptillfället och 2 år framåt (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från tillfället då fel upptäcks för den lagstiftade garantin för dolda fel. Våra produkter är tillverkade för bruk på fritiden och inte i professionellt syfte. Garantin täcker inte skador som uppkommit efter olämpligt eller onormalt bruk.
Decathlons märke SUBEA
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! För mer information: www.subea.com
HAUT DE PAGE