Slangmuff 2-pack

Réf :
8334356
Product plus point
Slangmuff som träs på och skyddar mot slitningar och förlänger produktens livslängd.
79,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Modularitet
Förlänger slangarnas liv
Monterbarhet/Demonterbarhet
Träs över slangen till dykregulatorn, passar alla storlekar.

EGENSKAPER

Composition
Golvduk : 100.0% expanderad polystyren
Tests
Vår tekniska partner: Planet Ocean, ett 5-stjärnigt PADI-dykcenter med bas hos Tribord. Centret använder Tribords utrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. De är med ända från idéstadiet tillsammans med våra produktchefer, designers och ingenjörer, till testen med prototyper och senare, längre tester, med hjälp av såväl nybörjardykare som instruktörer under utbildning.
gjord för
att skydda slangen till dykregulatorn.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Tål salt. Sköljes enbart med friskt vatten innan den läggs undan för en längre period.
Storage advice
Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.
Begränsningar i användningen
Dykning kräver certifikation.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Révision des détendeurs
Subea-Tribord råder dig att göra en grundlig kontroll av dykregulatorn vartannat år, och en genomgång varje år.Dessa två kontroller måste ske i en verkstad godkänd av Subea-Tribord. Du bör också utföra en kontroll efter en period med många dyk (över 100 dyk), eller om utrustningen inte använts under en lång period.
Skötselråd för dykregulator
Använd aldrig lösningsmedel eller råolja för att rengöra eller smörja din dykregulator.Använd aldrig sprayflaska då gasen skadar plastmaterialet.
Produktgaranti
Produkterna från Subea-Tribord har 2-årsgaranti (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från köptillfället och 2 år framåt (enligt den lagstiftning som gäller i varje land) från tillfället då fel upptäcks för den lagstiftade garantin för dolda fel. Våra produkter är tillverkade för bruk på fritiden och inte i professionellt syfte. Garantin täcker inte skador som uppkommit efter olämpligt eller onormalt bruk.
Decathlons märke SUBEA
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA ? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! För mer information: www.subea.com
HAUT DE PAGE