Snorkelmask EASYBREATH

Réf :
8304667
Product plus point
Med snorkelmasken Easybreath upptäcker du världen under ytan medan du andas som vanligt, genom näsan, och ser åt alla håll med panoramavy.
Users reviews
4.7 / 5 25 ratings
399,00 kr*

3 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Enkelt att andas
Masken täcker hela ansiktet för att du ska kunna andas naturligt genom mun/näsa.
Anti-imma
Exklusivt system för luftcirkulation som motverkar imbildning.
Synfält
Panoramasikt i 180°.
Lätt att ta på/av sig
Justerbar textilrem som sitter bekvämt över håret.
Vattentäthet
Dry Top-system som hindrar vatten från att tränga in upptill på snorkeln.
Vattenavledning
Utsläppsventil nedtill för att släppa ut vatten när man höjer huvudet.
Formar sig efter kroppen
2 storlekar med en hypoallergen silikonlist som sitter bekvämt och håller tätt.

EGENSKAPER

Composition
Skirt (for mask) : 100.0% Silikon Frame (for mask) : 100.0% Polypropylen Tube (for snorkel) : 100.0% Polykarbonat (PC) - Akrylnitril butadien styren (ABS) Lens (for mask) : 100.0% Polykarbonat (PC) - Akrylnitril butadien styren (ABS)
gjord för
ytsnorkling (från 10 år)
Garanti
Tillgänglighet för reservdelar som är nödvändiga för produktens bruk: 2 år.
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Dykmasken Easybreath bör handtvättas med diskmedel efter varje veckas bruk. Se till att rengöra skärmen noga för att bevara klar sikt och för att ventilationssystemet ska fungera rätt och motverka imma. Rengör ej i diskmaskin.
Storage advice
Förvaras svalt och torrt.
Begränsningar i användningen
Från 10 år. Används inte för fridykning eller intensiv simning.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför kan man inte utöva fridykning med Easybreath® ?
Luftvolymen i en Easybreath® är mycket större än i en klassisk mask. Därför blir trycket på ansiktet mycket obehagligt från och med 1 m djup. Vid fridykning måste man använda andningsteknik med hjälp av näsan, vilket är omöjligt med masken Easybreath.
Varför är snorkeln på Easybreath® inte längre?
Tvärtemot vad man skulle kunna tro sticker snorkeln på Easybreath® ut mer ur vatten än en klassisk snorkel. En klassisk snorkel tycks längre eftersom den går ut från munnen och inte toppen på huvudet som Easybreath®. För att uppfylla standarden kan vi inte förlänga snorkeln.
Vilken storlek ska jag välja på min Easybreath®?
Easybreath finns i 2 storlekar som täcker 90 % av alla ansiktsformer. För barn från 10 år, juniorer och kvinnor, passar oftast stl S/M. För män passar oftast stl M/L. För att välja rätt storlek: sätt på dig masken. Den ska sitta tight: Det får inte förekomma glapp mellan hakan och masken. Mer information: http://www.tribord.se/advice/att-valja-ratt-storlek-pa-masken-easybreathr
Varför finns det bara 2 storlekar (tidigare 4)?
Storlekarna S/M och M/L täcker 90 % av alla ansiktsformer för personer från 10 år. Det är därför storlekarna XS och L/XL inte tillverkas. Denna optimering gör att vi kan sänka priset på snorkelmasken Easybreath.
Kan jag använda Easybreath om jag har skägg?
- Obs, skägg kan orsaka vatteninsläpp. Vi avråder från att använda Easybreath om man har skägg, eftersom vi inte kan garantera att masken då sitter tätt mot huden.
Unik imskyddsteknik?
Den fungerar optimalt i vatten från 18°C och vilar på det faktum att sval inandningsluft slungas mot skärmen innan det går in genom näsa eller mun. Den fuktiga luften som du andas ut förs bort via sidoventiler i silikon och sedan i plast som låter luft cirkulera i snorkeln. På så sätt förnyas luften ständigt. Det är samma princip som ventilationen mot en bils vindruta.
Systemet Dry top som hindrar vatteninsläpp?
Den har tagits fram för att hindra vatten från att gå in i snorkeln när det är vågor på ytan eller när användaren lutar huvudet framåt för att iaktta botten. Snorkeln är utrustad med ett flöte som flyter upp och täpper till snorkeln om den sänks i vatten. Tänk på att andas ut när du går upp till ytan så att flötet åker ner igen.
Vad ska man tänka på med Easybreath® ?
Se upp med sand! - Undvik att utsätta Easybreath för sand eftersom det riskerar att repa masken. - Om det finns sand emellan bör du inte klämma på snorkeln. Rengör mask och snorkel innan du stoppar ned dem i fodralet. - Sand kan även blockera flötet i snorkeln. Skölj snorkeln ordentligt eller använd en skruvmejsel för att komma igenom lufthålen baktill.
Kan man reparera snorkelmasken Easybreath?
Du kan få din snorkelmask Easybreath att hålla längre! Garantiservice för produkten kan du få i Decathlons verkstäder. reservdelar finns tillgängliga i vår webbshop via länken: http://spi-atelier.decathlon.fr/fr/atelier/produit/1885088 . Produktkod reservdelar: rem - 8316952, ventil - 8363399, snorkel - 8342901, vit infattning- 8363395.
Här hittar du alla vanliga frågor
Se den kompletta FAQ-guiden för Easybreath® sur http://www.tribord.tm.fr/conseils/masque-snorkeling-easybreath-questions-les-plus-frequentes-faq
Decathlons märke SUBEA?
Tribords dykutrustning blir SUBEA, Decathlons eget märke för undervattensporter (snorkling, dykning med tuber och fridykning). Alla våra märkningar för dykning kommer med tiden att bytas ut. Varför namnet SUBEA? Därför att: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! För mer information: www.subea.com

Users reviews

4.7 / 5 25 ratings
24 personer rekommenderar denna produkt
 • Kvinna
  30-39 år
  02 January 2017
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Lätt att använda
  lätt att justera, du kan inte blåsa ut öronen om man dyker ner långt

  Vi köpte en xs för barnen (5,7 år) och en M för oss vuxna och de funkar bra, är enkla att justera. Tänk på att inte håret ska sitta i ansiktet. Tror att det kan vara bra att ta en större storlek för vuxna.
  Super lätt att snorkla med och skönt att undvika kallsup.

 • Kvinna
  40-49 år
  18 December 2016
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  Superbra!! Min 6-åring och jag har älskat den.
  Alltid klar och lite lätt förstorade bild.

  Större tittyta som gör att du inte behöver vrida och leta lika mycket på det du vill se. Inget problem med att inte få in vatten i snorkeln vilket var toppen. Super nöjd med den. Lite dyr men det var den värd.

 • Man
  Över 60 år
  03 December 2016
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Snorkelmask
  Passform mycket bra. Inget

  Har inte testat ännu.Kommer tillbaka på nyåret efter test.

HAUT DE PAGE