BIENTÔT ÉPUISÉ
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby
  • Solhatt UV-skydd Baby

Solhatt UV-skydd Baby

Réf :
8356722
Product plus point
Solhatt som skyddar de allra minsta från UV-strålar, även i vattnet.
69,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Solskydd
PROFILTER SPF 50 +. Ger UV-skydd även när den är blöt.
Torkhastighet
Syntettextil som torkar snabbt.

EGENSKAPER

Composition
Huvudmaterial : 100.0% Polyamid Foder : 100.0% Polyester
Approved by
De solskyddande materialen har laboratorietestats av våra ingenjörer. De motsvarar rådande standard: EN 13758-2. Vi testar samtliga material innan produktionen startas. Vi har även i egna testverktyg i våra laboratorier som komplementerar externa laboratorietest. Produkterna testas både våta och torra i laboratoriet samt i verkligt bruk.
Tests
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Materialen i våra produkter testas i laboratorium för att säkerställa god kvalitet och hållbarhet.
gjord för
skydda barnen på stranden.
Garanti
2 years
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Skölj noga i sötvatten efter användning. Låt ej soltorka.
Begränsningar i användningen
Endast de täckta partierna skyddas.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

UV-skyddande material
Tyget i TRIBORDS UV-plagg blockerar minst 98 % av UVB och 95 % UVA (SPF 50+). Garanterat effektivt skydd mot sol. Kan användas i och vid vattnet. Keramiska partiklar har integrerats i tygfibrerna för att göra plagget nötningsbeständigt, även efter många tvättar.
Solskydd
Även om hatten skyddar mot UV så måste man ta med andra faktorer i beräkningarna, som solens reflektering på vattenytan, värme, tid på dagen osv. Att bära hatten utesluter inte att: använda solglasögon och UV-skyddande topp, regelbundet ha på solkräm, få i sig tillräckligt med vätska osv.
Skydda de minsta!
Barns hud är inte färdigutvecklad. Skyddssystemet utvecklas först i 3-årsåldern. Solens skadliga effekter blir 2-3 gånger starkare för barn än för vuxna. Det är därför av största vikt att skydda dem från solen.
Vad innebär SPF 50?
SPF är ett standardiserat världsomfattande solskyddsindex (skyddsfaktor mot ultraviolett strålning). Det fastställer nivån av solskydd i ett tyg och mer exakt hur mycket UV-strålning det släpper igenom. För att leva upp till standarden måste det blockera minst 95 % av UV-strålningen. SPF 50 betyder att tyget blockerar 95 % UVB och 98 % UVA.
HAUT DE PAGE