• Stövel med blixtlås 3 mm.
  • Stövel med blixtlås 3 mm.
  • Stövel med blixtlås 3 mm.
  • Stövel med blixtlås 3 mm.
  • Stövel med blixtlås 3 mm.
  • Stövel med blixtlås 3 mm.
  • Stövel med blixtlås 3 mm.

Stövel i neopren 3 mm

Réf :
8303800
Product plus point
Stövel i 3 mm tjock, mjuk neopren, för bättre komfort och värme i kallt vatten. Tunn sula för bättre kontakt med brädan.
279,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Värmeisolering
Neopren 3 mm. Limmade sömmar. Högt skaft.
Känslighet
Mjuk sula.
Fäste
Gummisula med glidfritt mönster.
Lätt att ta på/av sig
Greppögla på baksidan av stöveln.
Vattentäthet
Limmade sömmar. Förformat skaft.

EGENSKAPER

Composition
Ovandel i : 100.0% Polyester Sula i : 100.0% Nitrilgummi (NBR)
Tests
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Materialen i våra produkter testas i laboratorium för att säkerställa god kvalitet och hållbarhet.
gjord för
surfaren som vill hålla sig varm i vattentemperaturer under 17°C.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Skölj i rent vatten
Storage advice
Förvara torrt och luftigt. Undvik värmekällor. För längre hållbarhet, låt ej soltorka. Ej maskintvätt.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Material
De 3 mm tjocka stövlarna är gjorda i neopren för en förstklassig värmeisolering. Fodrad med syntetmaterial för bättre slittålighet. Neoprenets tjocklek: 3 mm. Neoprenet är ett elastomerskum med stängda celler (polykloropren) innehållande kvävebubblor med isolerande egenskaper. Vi testar våra neoprenmaterial för att kunna garantera deras värmeisolerande förmåga.
Neopren: hur fungerar det?
Genom att hålla kvar ett tunt vattenlager runt kroppen fyller våtdräkten två funktioner: 1.det instängda vattenlagret värms gradvis upp; 2. värmeförlusten minskar. Dräkten och vattenfilmen bildar ett kompakt isoleringslager.
Tät sammanfogning
Sömmarna är sydda och limmade för vattentäthet och hållbarhet. Sömmen är "ensidig": tråden går inte igenom hela neoprenlagret, vilket hindrar att vatten tränger igenom. Eftersom det inte förekommer någon tråd på insidan undviks irritation. Inuti stövlarna är lappar för komfort och förstärkning placerade på känsliga punkter.
Storleksanpassning
Stövlarna bör vara ordentligt åtsittande för bästa värmehållande effekt. Det är vanligt att de känns för trånga i torrt tillstånd. Välj ordentligt åtsittande våtskor för att hindra att de blir vattenfyllda under surfingen.
Våtstövlar för multisporter
Våra stövlar och våtskor är gjorda för att leva upp till kraven hos de kräsnaste surfarna. Utformningen gör att skon passar lika bra till andra vattensporter, såsom kitesurfing, vindsurfing, promenad i vatten (long-côte) eller SUP (stand-up paddle).

You may also be interested in these products

Våtsko svart gul
129,00 kr*
5.00 / 5 1 rating
    HAUT DE PAGE