Våtdräkt surf Neopren 3/2 mm 900 Dam

Réf :
8329554
Product plus point
Våtdräkt i dammodell som är smidig att ta på sig och ger bra rörelsefrihet i vattnet.Mindre trötthet - mer sport!
1 299,00 kr*

2 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Lätt att ta på/av sig
Blixtlås i ryggen för att vara enklare att ta på sig.Lång flärp.
Rörelsefrihet
Extra mjuk neopren. Töjbar söm. Ergonomisk skärning för smidiga armrörelser.
Vattentäthet
Neopren 4 och 3 mm, sydda/limmade sömmar.Rygglapp. Sitter tight.
Irritationshämmande
Bra rörlighet i armhålorna.Glatt krage.Gummerade sömmar.
Torkhastighet
Syntetfoder.

EGENSKAPER

Composition
Skum : 100.0% Neopren Foder : 100.0% Polyamid
Tests
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Materialen i våra produkter testas i laboratorium för att säkerställa god kvalitet och hållbarhet.
gjord för
intensivt utövande av surfing eller bodyboard i tempererat vatten mellan 17°C och 22°C. Tid för användning: upp till 3 timmar.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Skölj i rent vatten, undvik tvättmaskin och torktumlare. Torka inte i direkt solljus eftersom det kan göra så att neoprenet hårdnar.
Storage advice
Förvara torrt och luftigt. Undvik värmekällor. Låt ej torka i direkt solljus då det skadar neoprenmaterialet. Maskintvätt rekommenderas ej.
Begränsningar i användningen
17°C till 22°CAnvändning i upp till 3 h.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Välja rätt våtdräkt: (Del 1)
Det första du ska tänka på när du väljer våtdräkt är vattentemperaturenTemperaturen växlar med årstiderna och beroende på plats. Kontrollera vattentemperaturen där du ska surfa:Varmt vatten över 20°C.Tempererat vatten mellan 17 - 22°C. Kallt vatten 12 - 17°C. Väldigt kallt vatten 7 - 12°C. På sidan seatemperature.org kan du se vattentemperaturer världen över.
Välja rätt våtdräkt: (Del 2)
Det andra du ska tänka på är hur länge du ska vara i vattnet.Om det inte överstiger 1 timme, passar modellerna 100 bra.För 2 timmar i vattnet passar modellerna 500, och för upp till 3 timmar gäller modellerna 900.I jämförelse med modellerna 100, är modellerna 500 varmare, har ökad vattentäthet och tröttar ut dig mindre då de ger bättre rörelsefrihet. Modellerna 900 har dessa egenskaper och på högre nivå än modellerna 500.
Var noga när du väljer storlek
Det är väldigt viktigt att välja rätt storlek på din våtdräkt.Den ska sitta väldigt tight och inga veck ska bildas. Den sitter inte bekvämt i torrt läge utan först när den blir fuktig i vattnet.Om du väljer en för stor storlek kommer veck bildas som orsakar hudirritationer och den värmeisolerande effekten sjunker eftersom vatten samlas upp. Prova din våtdräkt!
Så fungerar neopren
Genom att hålla kvar ett tunt vattenlager runt kroppen värmer neoprenet på två sätt: 1.det instängda vattenlagret värms gradvis upp; 2. värmeförlusten minskar. Dräkten och vattenfilmen bildar ett skyddande lager.
Material
Våtdräkterna Tribord 900 är gjorda i 100% extremt töjbar neopren som garanterar värmeisolation och mjukhet. Fodrad med polyamid för slittålighet. Neoprenets tjocklek: 3 och 2 mm. Neopren är ett elastomerskum med stängda kärnor (polykloropren) som innehåller kvävebubblor med isolerande egenskaper. 900-seriens mjukhet beror på skummet och tygets stora töjbarhet.
Krage
Kragen minskar hudirritation.Du kan även bära en UV-top under våtdräkten för att minska irritation.Du kan också smörja en fet salva över nacke, knän och armhålor för att undvika hudirritation om du ska använda dräkten länge.
Maximal rörelsefrihet
Våtdräkterna i Tribords serie 900 är genom materialval och snitt utformade för att vara smidiga att röra sig i. Hela våtdräkten är gjord i extremt töjbar neopren. Alla sömmar är töjbara.
Stängs i ryggen
Dammodellerna 900 stängs baktill för att på bästa sätt anpassas till kvinnokroppen. Helt vattentät.Blixtlåsfliken i rostfritt stål.
Vattentät sammanfogning
Sydda och limmade sömmar för vattentäthet och hållbarhet. Sömmar på ena sidan: tråden går inte igenom hela neoprenlagret, vilket hindrar att vatten tränger igenom. Frånvaron av tråd på insidan minskar risken för irritation. Innerlappar är placerade på känsliga punkter för förstärkning och komfort. För att förstärka vattentätheten och hållbarheten i serien 900 ytterligare, är alla skarvar tejpade på insidan.
Nyckelficka
Nyckelficka på baksida vad.
Håll värmen med rätt accessoarer!Rätt utrustning för alla vattentemperaturer
När vi är i vattnet är det via fötter, händer och huvud som vi förlorar över hälften av kroppsvärmen. Här är passande tillbehör för att undvika det: - i varmt och tempererat vatten (>17°C) => låga våtskor- i kallt vatten (12 - 17°C) : Höga våtskor och handskar.- i väldigt kallt vatten (7 - 12°C) :Neoprenstövlar, handskar, balaklava och topp+huva.Du hittar alla våra surftillbehör i neopren på decathlon.se
Våtdräkt för vattensport
Våra våtdräkter svarar upp mot surfarnas höga krav. Våtdräktens utformning gör att den passar lika bra för andra vattensporter, såsom kitesurf, wakeboard, vattenskidor, promenad i vatten eller SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE