Våtdräktstop +huva och 2 mm

Réf :
8113866
Product plus point
Neoprentop med balaklava som bärs under våtdräkten för ökad värme.
349,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Värmeisolering
1 mm neopren på kroppen. Balaklava 2 mm neopren.
Rörelsefrihet
Ärmlös modell som inte stör armrörelserna.
Modularitet
Kan bäras under alla våtdräkter.

EGENSKAPER

Typ
Våtdräktstop + balaklava
Modell
Tight
Ärmlängd
Ärmlös
Fördelar
Värmande
Composition
Huvudmaterial : 90.0% Neopren, 10.0% Polyamid
Tests
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Materialen i våra produkter testas i laboratorium för att säkerställa god kvalitet och hållbarhet.
gjord för
surf och bodyboard regelbundet, i kallt vatten 7°C - 17°C. Tid för användning: upp till 3 timmar.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
skölj noga i sötvatten efter användning. Låt ej soltorka.
Storage advice
Förvara torrt och luftigt. Undvik värmekällor. Låt ej torka i direkt solljus då det skadar neoprenmaterialet. Maskintvätt rekommenderas ej.
Begränsningar i användningen
För vattentemperaturer 7°C till 17°C Kan bäras under 3 H.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Håll värmen med rätt assessorer!Rätt utrustning för alla vattentemperaturer
När vi är i vattnet är det via fötter, händer och huvud som vi förlorar över hälften av kroppsvärmen. Här är passande tillbehör för att undvika det: - i varmt och tempererat vatten (>17°C) => låga våtskor. - i kallt vatten (12 - 17°C) : Höga våtskor och handskar. - i väldigt kallt vatten (7 - 12°C) : Neoprenstövlar, handskar, balaklava och topp+huva.Du hittar alla våra surftillbehör i neopren på decathlon.se
Var noga när du väljer storlek
Neoprentoppen måste vara väldigt åtsittande för att ge bra värmeisolering i vattnet. Det är normalt att den känns för tight när du provar den. Så fort du kommer i vattnet sitter den bekvämt.
Så fungerar neopren?
Genom att hålla kvar ett tunt vattenlager runt kroppen fyller våtdräkten två funktioner: 1- det instängda vattnet värms upp allt eftersom 2- kroppen behöver inte lägga lika mycket energi på uppvärmning. Dräkten och vattenfilmen bildar ett skyddande lager.
Material
Våtdräktstopp med balaklava i 100 % neopren för garanterad värmeisolation. Neoprenet skyddas av ett syntettextillager. Neoprenets tjocklek: 2 och 1 mm. Neoprenmaterialet består av ett skum med stängda elastomerceller som inkapslar kvävebubblor som fungerar värmeisolerande. Vi testar våra neoprenmaterial för att kunna garantera deras värmeisolerande förmåga.
Vattentät sammanfogning
Sömmarna är sydda och limmade för vattentäthet och hållbarhet. Sömmar på ena sidan: tråden går inte igenom hela neoprenlagret, vilket hindrar att vatten tränger igenom. Eftersom det inte förekommer någon tråd på insidan av handsken undviks skav. Innerlappar är placerade på känsliga punkter för förstärkning och komfort.
Vindtät
Vi har lagt till förstärkningar i slät, vindtät neopren för att undvika att tyget rör sig i vinden. Denna beståndsdel förbättrar värmehållningen och minskar darreffekten.
Mångsidig neoprentopp
Våra neoprentoppar svarar upp till surfarnas allra högsta krav. Mångsidig modell som passar de flesta vattensporter, som t.ex. kitesurf, vindsurfing, wakeboard, vattenskidor, stand up paddle.
Välj rätt våtdräkt till!
Våra våtdräktsmodeller är uppdelade enligt vattentemperaturer:Varmt vatten, tempererat vatten och kallt vatten. Våra våtdräkter svarar upp mot surfarnas höga krav. Våtdräktens utformning gör att den passar lika bra för andra vattensporter, såsom kitesurf, wakeboard, vattenskidor, promenad i vatten eller SUP (stand-up paddle).Se alla våra våtdräktsmodeller på decathlon.se
HAUT DE PAGE