Våtsko surf neopren 3 mm

Réf :
8303800
Product plus point
Våtsko i 3 mm tjock, mjuk neopren, för bättre komfort och värme i kallt vatten. Tunn sula för bättre kontakt med brädan.
199,00 kr*

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Värmeisolering
Neopren 3 mm. Sydda och limmade sömmar. Hög modell.OK i temperaturer 12 - 17°C
Känslighet
Mjuk sula.
Fäste
Gummisula med glidfritt mönster.
Stabilitet
Silikonremsa på stegytan för bättre stabilitet.
Vattentäthet
Sydda och limmade sömmar. Förformad mudd.

EGENSKAPER

Tjocklek
3 mm
Composition
Ovandel i : 100.0% Polyester Sula i : 100.0% Nitrilgummi (NBR)
Tests
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Materialen i våra produkter testas i laboratorium för att säkerställa god kvalitet och hållbarhet.
gjord för
surf och bodyboard regelbundet, i kallt vatten 12°C -17°C. Tid för användning: upp till 2 timmar.
Garanti
2 years

RÅD

Skötselråd
Skölj med vatten.
Storage advice
Förvara torrt och luftigt. Undvik värmekällor. Låt ej torka direkt i solen då det skadar neoprenmaterialet. Maskintvätt avrådes.
Begränsningar i användningen
För vattentemperaturer 12°C till 17°CKan bäras under 2 H.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Håll värmen med rätt assessorer!Rätt utrustning för alla vattentemperaturer
När vi är i vattnet är det via fötter, händer och huvud som vi förlorar över hälften av kroppsvärmen. Här är passande tillbehör för att undvika det: - i varmt och tempererat vatten (>17°C) => låga våtskor. - i kallt vatten (12 - 17°C) : Höga våtskor och handskar. - i väldigt kallt vatten (7 - 12°C) : Neoprenstövlar, handskar, balaklava och topp+huva.Du hittar alla våra surftillbehör i neopren på decathlon.se
Välja rätt våtskor:
Det första du ska tänka på när du väljer våtdräkt är vattentemperaturen.Temperaturen växlar med årstiderna och beroende på plats.Kontrollera vattentemperaturen där du ska surfa:Varmt vatten över 20°C. Tempererat vatten mellan 17 - 22°C. Kallt vatten 12 - 17°C. Väldigt kallt vatten 7 - 12°C. På sidan seatemperature.org kan du se vattentemperaturer världen över.
Var noga när du väljer storlek
Stövlarna bör vara ordentligt åtsittande för bästa värmehållande effekt. Det är vanligt att de känns för trånga i torrt tillstånd. Välj ordentligt åtsittande våtskor för att hindra att de blir vattenfyllda under surfingen.
Neopren: hur fungerar det?
Genom att hålla kvar ett tunt vattenlager runt kroppen värmer neoprenet på två sätt: 1.det instängda vattenlagret värms gradvis upp; 2. värmeförlusten minskar. Dräkten och vattenfilmen bildar ett skyddande lager.
Material
De 3 mm tjocka stövlarna är gjorda i neopren för en förstklassig värmeisolering. Fodrad med syntetmaterial för bättre slittålighet. Neoprenets tjocklek: 3 mm. Neoprenet är ett elastomerskum med stängda celler (polykloropren) innehållande kvävebubblor med isolerande egenskaper. Vi testar våra neoprenmaterial för att kunna garantera deras värmeisolerande förmåga.
Vattentät sammanfogning
Sömmarna är sydda och limmade för vattentäthet och hållbarhet. Sömmen är "ensidig": tråden går inte igenom hela neoprenlagret, vilket hindrar att vatten tränger igenom. Eftersom det inte förekommer någon tråd på insidan av handsken undviks skav. Innerlappar är placerade på känsliga punkter för förstärkning och komfort.
Mångsidiga våtskor
Våtskorna svarar upp till surfarnas allra högsta förväntningar. De är mångsidiga och passar för surfing. kitesurfing, vindsurfing, stand up paddle och andra vattensporter.
Välj rätt våtdräkt till!
Våra våtdräktsmodeller är uppdelade enligt vattentemperaturer:Varmt vatten, tempererat vatten och kallt vatten. Våra våtdräkter svarar upp mot surfarnas höga krav. Våtdräktens utformning gör att den passar lika bra för andra vattensporter, såsom kitesurf, wakeboard, vattenskidor, promenad i vatten eller SUP (stand-up paddle).Se alla våra våtdräktsmodeller på decathlon.se
HAUT DE PAGE