WATER T SHIRT UV Herr

Réf :
8330844
Product plus point
För att kunna njuta av solen men skyddas från farliga UV-strålar på stranden och i vattnet. Vid passform
Users reviews
5 / 5 1 rating
69,00 kr*

2 colors

ANVÄNDAR FÖRDELAR

Solskydd
PROFILTER SPF 50+. Skyddar även i vått tillstånd. Blockerar minst 95 % UV.
Torkhastighet
Snabbtorkande polyestertyg med vattenavvisande behandling.
Lättskött
Anti-sand-material: lättskött, hållbart och bekvämt.

EGENSKAPER

Modell
Vid
Form
Kort ärm
Composition
100 % polyester
Approved by
De solskyddande materialen har laboratorietestats av våra ingenjörer. De motsvarar rådande standard: EN 13758. Vi testar samtliga material innan produktionen startas. Vi har även i egna testverktyg i våra laboratorier som komplementerar externa laboratorietest. Produkterna testas både våta och torra i laboratoriet samt i verkligt bruk.
Tests
Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Tribords huvudsäte för tillverkning liger vid Bidassoa i Hendaye. Detta hjälper oss tillverka produkter i kontakt med användarna i den marina miljön.
gjord för
vattensport. Torkar snabbt - Sandskydd
Garanti
2 years
Download user manual link

RÅD

Skötselråd
Skölj noga i sötvatten efter användning. Låt ej soltorka.
Storage advice
Förvara plagget i sin ficka

KOMPLETTERANDE INFORMATION

UV-skyddande material
Tyget i TRIBORDS UV-plagg blockerar minst 98 % av UVB och 95 % UVA (SPF 50+). Plagget uppfyller standardkraven EN-13758-2, vilket betyder att det ger garanterat effektivt solskydd. Kan användas i och vid vattnet. Keramiska partiklar har integrerats i tygfibrerna för att göra plagget nötningsbeständigt, även efter många tvättar.
Snabbtorkande
Polyestertextil som torkar snabbt. Plagget har behandlats för att vara vattenavvisande, på så sätt blir man inte nerkyld i vind. Behandlingen underlättar även plaggets snabba torkning. Behandlingens effektivitet minkar efter ca. 6 maskintvättar, det är därför rekommenderat att skölja plagget i kranvatten efter användning.
Solskydd
Även om plagget skyddar mot UV så måste man ta med andra faktorer i beräkningarna, som solens reflektering på vattenytan, värme, tid på dagen osv. Att bära plagget utesluter inte att: använda solglasögon och solhatt, regelbundet ha på solkräm, få i sig tillräckligt med vätska osv.
Vad innebär SPF 50?
SPF är ett standardiserat världsomfattande solskyddsindex (skyddsfaktor mot ultraviolett strålning). Det fastställer nivån av solskydd i ett tyg och mer exakt hur mycket UV-strålning det släpper igenom. För att leva upp till standarden måste det blockera minst 95 % av UV-strålningen. SPF 50 betyder att tyget blockerar 95 % UVB och 98 % UVA.
Anti-sand-material
Tygstrukturen motverkar sand i plagget.
Vid passform
T-shirten har vid passform som gör den snabb och smidig att ta på. Du kan välja en mer åtsittande modell om du ska ligga på surfbrädan och paddla, för att undvika skav och hudirritation.
Dragsko
T-shirten har en ögla framtill genom vilken man kan dra badshortsens snörning så den sitter stadigt.
Solskyddsguide
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire

Users reviews

5 / 5 1 rating
1 personer rekommenderar denna produkt
 • Kvinna
  40-49 år
  20 September 2016
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Uv T-shirt
  Grym att bada med, vattnet rann av som på en gås!

  Otroligt skön passform, även om jag hade den på vid ca 40 graders sol blev jag inte svettig. Perfekt å bada med eftersom vattnet inte gjorde t-shirten blöt överhuvudtaget. Helt grym och otroligt bra pris

HAUT DE PAGE